Bateti separat albusurile pana obtineti o spuma tare, adaugand si 2 linguri de zahar. Intr-un castron frecati galbenusurile cu zahar, dupa care adaugati, in ordine: laptele, praful de copt stins cu laptele fiert, faina, pana obtineti un aluat potrivit de moale. Ungeti o tava cu unt, Turnati compozitia si dati la cuptor. Scoateti apoi tava si puneti peste prajitura spuma de albus bine si egal intinsa. Cand albusul sa aurit putin, prajitura este gata. In albus puteti adauga nuci macinate si ciocolata rasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii