Bateti separat albusurile pana obtineti o spuma tare, adaugand si 2 linguri de zahar. Intr-un castron frecati galbenusurile cu zahar, dupa care adaugati, in ordine: laptele, praful de copt stins cu laptele fiert, faina, pana obtineti un aluat potrivit de moale. Ungeti o tava cu unt, Turnati compozitia si dati la cuptor. Scoateti apoi tava si puneti peste prajitura spuma de albus bine si egal intinsa. Cand albusul sa aurit putin, prajitura este gata. In albus puteti adauga nuci macinate si ciocolata rasa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii