1. FOILE
se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga cele 5 galbenusuri cu un praf de sare, apoi se adauga pesmetul, alunele, faina, praful de copt si ness-ul (amestecate toate, in prealabil).
Din aceasta compozitie se coc 3 foi in tava unsa si tapetata cu faina.
2 CREMA
Praful de budinca se amesteca cu zaharul si cu putin lapte rece, se adauga cele 4 galbenusuri si restul de lapte fierbinte si se fierbe putin pe foc pana se ingroasa.Se da deoparte pana se raceste.
Untul se freaca spuma si apoi se adauga cate putin din compozitia de mai sus. Se umplu foile cu crema. Deasupra se pune o glazura de ciocolata.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii