Galbenusurile cu untul, zaharul, sarea si cacaua se freaca bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne de doua ori. Se adauga alternativ cu laptele la prima compozitie. Se pun apoi alunele macinate si la sfirsit albusurile spuma. Compozitia se toarna intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace intii la foc potrivit si spre sfirsit la foc mic, 45-50 minute. Dupa ce se raceste, se taie prin mijloc si se unge cu gem.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii