Prajitura cu alune si cacao

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr. zahar pudra
  • 2 oua
  • 100 gr. unt
  • 400 gr. faina
  • 40 gr. cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 250 ml lapte
  • alune
  • un virf de cutit de sare

Mod de preparare

Galbenusurile cu untul, zaharul, sarea si cacaua se freaca bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne de doua ori. Se adauga alternativ cu laptele la prima compozitie. Se pun apoi alunele macinate si la sfirsit albusurile spuma. Compozitia se toarna intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace intii la foc potrivit si spre sfirsit la foc mic, 45-50 minute. Dupa ce se raceste, se taie prin mijloc si se unge cu gem.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise