Se fierbe zaharul impreuna cu cele 3 linguri de cacao si apa. Dupa ce a fiert, se adauga margarina si galbenusurile . Din amestecul obtinut se iau 14 linguri, iar la compozitia ramasa se adauga faina, praful de copt si albusurile batute spuma apoi se baga in cuptorul incins si se coace la foc potrivit. Cele 14 linguri de compozitie se fierb impreuna cu ciocolata, untul si alunele pina se obtine o pasta omogena care se toarna pe blatul copt si se pune la rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii