Biscuitii se sfarama, se toarna peste ei zeama din compotul de ananas si se amesteca pana la umectare. Dintr-o bucata de carton se taie o banda de 70 cm lungime si 5-6 com grosime si se formeaza un cerc de cca 20 cm diametru, care se aseaza pe o farfurie sau pe un platou, iar in interiorul lui se pune compozitia de biscuiti si se intinde uniform pe toata suprafata cercului.
Frisca se bate pana se intareste. Jumatate din cantitatea de frisca se toarna peste compozitia de biscuiti, se intinde uniform, se presara ananasul taiat cubulete, apoi se toarna restul de frisca, se intinde uniform si se orneaza cu restul de ananas si fructe confiate.
Se pune timp de 2-3 ore in frigider ca sa se intareasca, apoi se scoate cartonul de pe margine. Daca mai este nevoie se mai poate orna cu frisca pe margine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii