Prajitura cu ananas

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu ananas

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150g zahar
  • 150g faina
  • 50 g unt sau margarina topit(a)
  • esenta de vanilie
  • 1 plic zahar vanilat
  • jumatate de plic de praf de copt (5g)
  • ananas rondele.

Mod de preparare

Toate ingredientele, mai putin ananasul, se amesteca bine (praful de copt trebuie bine dozat, eu am folosit, din greseala, jumatate dintr-un plic de 15g si s-a scufundat ananasul).

Se toarna compozitia in tava, se orneaza dupa preferinte, se da la cuptor jumatate de ora la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise