Intr-un castron mixam margarina cu 100g zahar si cele 5 galbenusuri. In alt castron mixam spuma albusurile cu un praf de sare si cu 100g zahar. Cele 2 compozitii se amesteca usor de sus in jos si se adauga cele 3 linguri de lapte. Peste acestea se adauga faina, praful de copt si cacaoa. Intr-o tava punem hartie de copt pe care o ungem in prealabil cu ulei iar apoi adaugam compozitia. O lasam la cuptor circa 20-25 de minute si verificam cu scobitoarea daca s-a copt. Lasam blatul sa se raceasca iar apoi il taiem in doua parti egale. Pentru crema amestecati 1 plic de frisca cu 100ml lapte apoi il puneti la foc mic pana se incalzeste. Apoi adaugati mierea, untul si ciocolata maruntita. Toate acestea se amesteca pana se omogenizeaza. Crema obtinuta se pune in frigider 2 ore iar apoi peste aceasta se incorporeaza celalalt plic de frisca pe care il amestecam cu 150ml lapte. Peste blat se pun bananele, apoi crema, celalalt blat si iar crema.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii