Se face un blat din oua faina si zahar si se coc 2 foi. Dupa ce s-au copt, se lasa la racit, apoi se unge o foaie cu gem si se acopera cu bananele taiate pe lungime in jumatate. Crema se prepara conform instructiunilor de pe plic si se toarna pe banane. Deasupra se aseaza cealalta foaie. Glazura se prepara si ea si se toarna peste prajitura. Se tine 2h la rece .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii