Blatul: se bat spuma tare 4 albusuri, 5 linguri de zahar pudra, pana cand zaharul se topeste, se adauga pe rand galbenusurile apoi cacao si faina prospat cernute. Se introduce in cuptorul incins intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt.
Bezea: se bat spuma tare albusurile cu zaharul si se adauga peste blatul pe jumatate copt si se continua coacerea in cuptorul cu foc minim pana bezeaua este intarita
crema:se prepara din untul frecat spuma amestecat cu ciocolata topita
Asamblare: peste blatul cu bezea racit se pune crema si se acopera cu frisca batuta si se decoreaza cu cicolata rasa
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii