autor:

flori de piatra

» » Dulciuri diverse

PRAJITURA CU BEZEA

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
150 g unt (margarina), 150 g zahar, 4 oua, 300 g faina, 1 pahar lapte, 1 varf de cutit de bicarbonat, 3-4 lingurite cacao, 1 borcan de gem

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga pe rand cele 4 galbenusuri, laptele, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, cacaua si faina.
Se pune compozitia in tava unsa si tapetata , apoi in cuptor la foc potrivit.Cand este aproape gata se scoate din cuptor , se pune un stat de gem si albusurile batute spuma cu cateva linguri de zahar.
Se coace inca putin, pana devine pe deasupra galben-auriu.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU BEZEA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu gem si bezea

Prajitura cu gem si bezea

Margarina( untul) tinuta la temperatura camerei de seara pina dimineata se amesteca cu cana cu zahar

19 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu crema de ness si bezea

Prajitura cu crema de ness si bezea

Blat: Se pun 6 galbenusuri intr-un bol si se amesteca cu o paleta pana se omogenizeaza. Se bat cu

29 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Simpla si buna reteta !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 150 g unt (margarina)
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 1 pahar lapte
  • 1 varf de cutit de bicarbonat
  • 3-4 lingurite cacao
  • 1 borcan de gem

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Simpla si buna reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Dulceaţă de căpsuni reţetă