Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga pe rand cele 4 galbenusuri, laptele, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, cacaua si faina.
Se pune compozitia in tava unsa si tapetata , apoi in cuptor la foc potrivit.Cand este aproape gata se scoate din cuptor , se pune un stat de gem si albusurile batute spuma cu cateva linguri de zahar.
Se coace inca putin, pana devine pe deasupra galben-auriu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii