Se bat albusurile spuma (numai de la 5 oua) cu 250 g zahar, laptele, amoniacul (eu am pus un pliculet de praf de copt), lamaia rasa, 2 linguri cacao si faina cat cuprinde (ca la blatul de tort sa fie compozitia) si apoi se da la cuptor compozitia pentru 30 minute. Pentru bezea: cele trei albusuri ramase se bat spuma tare cu 250 g zahar, se adauga zeama de la lamaie. Cand e gata compozitia din cuptor se scoate si se pune intr-un strat deasupra bezeaua, apoi se da la cuptor cateva minute pana se aureste un pic. Pentru ciocolata: la o lingura de apa se agauga una de cacao si una de zahar, se pune la foc potrivit si cand da in clocot se mai lasa un pic pana se leaga un pic (ca un sirop mai gros), se scoate din cuptor prajitura, se taie in patratele si se toarna siropul pe taietura sa se acopere toata tava.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii