Se bat albusurile spuma tare,se adauga zaharul si se bate pana se topeste. Se adauga galbenusurile treptat si la final migdalele macinate si faina cernuta cu praful de copt si amidonul.Se amesteca usor, de sus in jos.Se toarna aluatul intr-o tava de 20x25 cm in care se pune hartie de copt si se coace la 200 grade, timp de 20-30 min. Se lasa sa se raceasca.
Pentru crema se amesteca laptele cu praful de budinca, zaharul si zaharul vanilat. Se pune pe foc si se lasa pana se ingrasa.Se da sa se raceasca complet dupa care se incorporeaza treptat untul moale.
Se desprinde hartia de copt de blat si se imparte in 3. Se unge prin foaie cu jumatate de gem, se intinde o treime din crema, se acopera cu alt blat, se unge cu gemul ramas si o alta treime din crema. Se acopera cu o a treia foaie si se intinde deasupra crema ramasa. Se presara cu migdale, se lasa sa se intareasca si se taie in portii, si se decoreaza fiecare bucatica cu cirese.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii