Prajitura cu bilute de branza si cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu bilute de branza si cocos

Ingrediente

  • Bilute de branza si cocos
  • 250 g branza dulce
  • 50 g nuca de cocos rasa
  • 50 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri amidon
  • Blat
  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 3 linguri ulei
  • 50 g cacao
  • 100 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • esenta rom
  • Glazura
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt
  • 100 g ciocolata

Mod de preparare

Pentru bilutele de cocos amestecam toate ingredientele si modelam cu mainile bilute de marimea unei nuci. Asezam bilutele intr-o tava in care am pus hartie de copt unsa cu unt.

Pentru blat batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana la topirea acestuia. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si romul. Adaugam galbenusurile peste albusuri amestecand usor. Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt si cacaoa. Turnam aceasta compozitie peste bilutele de cocos.Introducem tava in cuptorul incins pentru 25-30 minute.

Pentru glazura punem pe foc toate ingredientele pana se topeste ciocolata. Peste prajitura rece turnam glazura calduta.

Prajitura se taie rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci