Pentru bilutele de cocos amestecam toate ingredientele si modelam cu mainile bilute de marimea unei nuci. Asezam bilutele intr-o tava in care am pus hartie de copt unsa cu unt.
Pentru blat batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana la topirea acestuia. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si romul. Adaugam galbenusurile peste albusuri amestecand usor. Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt si cacaoa. Turnam aceasta compozitie peste bilutele de cocos.Introducem tava in cuptorul incins pentru 25-30 minute.
Pentru glazura punem pe foc toate ingredientele pana se topeste ciocolata. Peste prajitura rece turnam glazura calduta.
Prajitura se taie rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii