autor:

GeoGia

» » Prajituri

Prajitura cu bilute de branza si cocos

Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2015

Ingrediente
Bilute de branza si cocos, 250 g branza dulce, 50 g nuca de cocos rasa, 50 g zahar, 2 galbenusuri, 2 linguri amidon, Blat, 5 oua, 150 g zahar, 3 linguri ulei, 50 g cacao, 100 g faina, o lingurita praf de copt, esenta rom, Glazura, 50 ml lapte, 50 g unt, 100 g ciocolata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Pentru bilutele de cocos amestecam toate ingredientele si modelam cu mainile bilute de marimea unei nuci. Asezam bilutele intr-o tava in care am pus hartie de copt unsa cu unt.
Pentru blat batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana la topirea acestuia. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si romul. Adaugam galbenusurile peste albusuri amestecand usor. Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt si cacaoa. Turnam aceasta compozitie peste bilutele de cocos.Introducem tava in cuptorul incins pentru 25-30 minute.
Pentru glazura punem pe foc toate ingredientele pana se topeste ciocolata. Peste prajitura rece turnam glazura calduta.
Prajitura se taie rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bilute de branza si cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

  • 3 comentarii

  • GeoGia

    GeoGia (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2015

    nu am cuptor electric,la cuptorul meu pe gaz las focul mediu.

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2015

    Ce ingenios! Felicitari!

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2015

    o intrebare la ce temperatura o coci-te rog sa-mi raspunzi!-foarte interesanta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Bilute de branza si cocos
  • 250 g branza dulce
  • 50 g nuca de cocos rasa
  • 50 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri amidon
  • Blat
  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 3 linguri ulei
  • 50 g cacao
  • 100 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • esenta rom
  • Glazura
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt
  • 100 g ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de GeoGia
Briose cheesecake

Briose cheesecake

Am faramitat biscuitii si i-am amestecat cu untul topit.Am presat bine in fiecare forma de briosa

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaoa. Adaugam si cele 3 linguri

14 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Muschiulet de porc rulat

Muschiulet de porc rulat

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

GeoGia (Chef de cuisine)

nu am cuptor electric,la cuptorul meu pe gaz las focul mediu.

Retete

din Prajituri

Pandispan cu zmeura si mure Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu blat marmorat si budinca de cafea