Se prepara cremele. Fiecare plic de crema cu o cana de lapte rece (de la frigider), cu mixerul 3 minute, cand crema este consistenta se pot adauga cateva stafidele. Se aseaza un rand de biscuiti intr-o tava, peste care se pune un strat de crema, inca un rand de biscuiti si cel de-al doilea strat de crema, apoi se intinde crema bine si se cerne peste tot nuca de cocos rasa. Se baga la frigider unde se tine 3-4 ore. Se poate servi ornata cu frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii