Se prepara cremele. Fiecare plic de crema cu o cana de lapte rece (de la frigider), cu mixerul 3 minute, cand crema este consistenta se pot adauga cateva stafidele. Se aseaza un rand de biscuiti intr-o tava, peste care se pune un strat de crema, inca un rand de biscuiti si cel de-al doilea strat de crema, apoi se intinde crema bine si se cerne peste tot nuca de cocos rasa. Se baga la frigider unde se tine 3-4 ore. Se poate servi ornata cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii