Se ia o tava de aragaz se imbraca cu biscuiti [30buc],peste biscuiti se toarna fierbinte budinca preparata dupa instructiunile de pe plic la care se mai adauga si 3/4 pachet margarina.Se pun si restul de biscuiti [30buc].Se fierb 100 ml apa ,se pune cacao si zahar dupa gust ,se ia de pe foc si se pune margarina ramasa,dupa ce s-a topit margarina se toarna peste biscuiti.Se da la rece cateva ore.Dupa preferinta se poate imbraca cu frisca. POFTA BUNA !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii