Se ia o tava de aragaz se imbraca cu biscuiti [30buc],peste biscuiti se toarna fierbinte budinca preparata dupa instructiunile de pe plic la care se mai adauga si 3/4 pachet margarina.Se pun si restul de biscuiti [30buc].Se fierb 100 ml apa ,se pune cacao si zahar dupa gust ,se ia de pe foc si se pune margarina ramasa,dupa ce s-a topit margarina se toarna peste biscuiti.Se da la rece cateva ore.Dupa preferinta se poate imbraca cu frisca. POFTA BUNA !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii