Prea multa munca nu este cu dulcele asta. In primul rand trebuie sa rupem biscuiti in bucatele mai mici. Alunele le taiem grosier, la fel procedam si cu pepenele galben si caisele confiate. Punem toate aceste ingrediente peste biscuiti. Adaugam nuca de cocos si cacaoa si amestecam.
Separat punem intr-o oala cu fund gros laptele de soia, untul de cocos, mierea si ciocolata neagra si le topim usor pe foc mic. Amestecam din cand in cand iar cand obtinem o compozitie omogena o luam de pe foc.
Tip: daca rupeti ciocolata neagra in bucati mai mici decat ale mele sigur se va topi mai repede :P
Rasturnam ingredientele uscate in oala si amestecam bine. Daca amestecul pare prea uscat putem sa mai adaugam putin lapte de soia. Turnam compozitia intr-o tava mica de chec (17.5/7 cm) tapetata cu folie de aluminiu. Dam la rece, de preferabil peste noapte.
Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii