Prajitura cu biscuiti si ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 16 felii):175gr. unt sau margarina Rama
  • 2oua
  • 150gr. zahar
  • 40gr. migdale macinate
  • 40gr. cacao
  • 200gr. biscuiti moi
  • drajeuri multicolore pentru ornat
  • frunzulite de lamaita
  • 1 plic de glazura de ciocolata de la Dr. Oetker;

Mod de preparare

Se topeste untul sau margarina si se lasa sa se raceasca.Ouale se freaca cu zaharul praf si cu cacaua. Se adauga migdalele macinate si margarina racita si frecata putin cu mixerul ca sa se alifieze.Intr-o forma de chec, captusita cu folie alimentara, se pune putina crema, peste se aseaza un rand de biscuiti, iarasi crema si tot asa pana epuizam toata crema si toti biscuitii. Se pune la rece 4-5ore sau chiar o noapte putem sa lasam prajitura la rece. A doua zi , se rastoarna prajitura pe un platou, se acopera cu glazura de ciocolata, pe care o preparam conform instructiunilor de pe plic, o garnisim cu drajeuri multicolore , frunzulite de lamaita si o servim.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise