Se topeste untul sau margarina si se lasa sa se raceasca.Ouale se freaca cu zaharul praf si cu cacaua. Se adauga migdalele macinate si margarina racita si frecata putin cu mixerul ca sa se alifieze.Intr-o forma de chec, captusita cu folie alimentara, se pune putina crema, peste se aseaza un rand de biscuiti, iarasi crema si tot asa pana epuizam toata crema si toti biscuitii. Se pune la rece 4-5ore sau chiar o noapte putem sa lasam prajitura la rece. A doua zi , se rastoarna prajitura pe un platou, se acopera cu glazura de ciocolata, pe care o preparam conform instructiunilor de pe plic, o garnisim cu drajeuri multicolore , frunzulite de lamaita si o servim.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii