Se topeste untul sau margarina si se lasa sa se raceasca.Ouale se freaca cu zaharul praf si cu cacaua. Se adauga migdalele macinate si margarina racita si frecata putin cu mixerul ca sa se alifieze.Intr-o forma de chec, captusita cu folie alimentara, se pune putina crema, peste se aseaza un rand de biscuiti, iarasi crema si tot asa pana epuizam toata crema si toti biscuitii. Se pune la rece 4-5ore sau chiar o noapte putem sa lasam prajitura la rece. A doua zi , se rastoarna prajitura pe un platou, se acopera cu glazura de ciocolata, pe care o preparam conform instructiunilor de pe plic, o garnisim cu drajeuri multicolore , frunzulite de lamaita si o servim.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii