Se unge cu unt o tava, in care se aseaza biscuitii unul langa altul, intr-un strat. Se spala fructele, se taie in jumatati si se indeparteaza samburii, apoi se aseaza peste biscuiti. Se aprinde cuptorul.
Pentru a prepara crema, se mixeaza ouale cu laptele si zaharul,pana cand acesta se dizolva; se adauga smantana, zaharul vanilat si faina. Se omogenizeaza si se toarna crema peste fructe si se da tava la cuptor, la foc mijlociu pentru 20 minute. Dupa ce prajituras-a racit complet, se taie in bucati, incercand sa se urmareasca forma biscuitilor.
Sfat: Se poate scufunda tava intr-un vas cu apa rece pt a grabi racirea si solidificarea cremei de vanilie.
Sfat: In loc de prepararea cremei, se pot folosi 2 plicuri praf de budinca de vanilie, lapte si zahar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii