Biscuitii se zdrobesc si se intind in tava unsa cu unt.
Cele 2 kg. de mere se rad cu tot cu coaja si se amesteca cu cele 300 g zahar. Se intind apoi peste biscuitii din tava.
Separat cele 4 oua intregi se bat bine cu 150-200 g zahar, se adauga un varf de cutit de praf de copt stins cu zeama de lamaie si apoi se adauga faina pana se obtie un aluat ca pentru chec.
Aceasta compozitie se intinde peste mere si apoi se da la cuptor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii