Biscuitii se zdrobesc si se intind in tava unsa cu unt.
Cele 2 kg. de mere se rad cu tot cu coaja si se amesteca cu cele 300 g zahar. Se intind apoi peste biscuitii din tava.
Separat cele 4 oua intregi se bat bine cu 150-200 g zahar, se adauga un varf de cutit de praf de copt stins cu zeama de lamaie si apoi se adauga faina pana se obtie un aluat ca pentru chec.
Aceasta compozitie se intinde peste mere si apoi se da la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii