Merele se spala,se curata de coaja ,se taie cubulete si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei sau unt. Se presara deasupra o cana de zahar,scortisoara si printre ele se mai aseaza bucatele de unt. Se da tava la cuptor pana se caramelizeaza merele, pana se rumenesc si prind o culoare aurie. Se lasa la racit. Se separa albusurile de la oua si se bat pana se obtine o bezea impreuna cu cealalta cana de zahar, zaharul adaugandu-se treptat. Se adauga apoi galbenusurile, se amesteca si treptat se adauga faina. Se adauga esenta de vanilie dupa gust. Compozitia se toarna peste merele caramelizate si se da din nou la cuptor . Dupa ce se raceste se orneaza cu frisca dupa gust si bucatele de mar .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii