Zdrobiti biscuitii pusi intr-o punga,cu ajutorul unui sucitor sau ciocan de snitele.Trebuie sa obtineti un pesmet cat mai fin si uniform.Amestecati pesmentul cu untul topit si tapetati cu acest amestec fundului si peretii unei forme de tort cu peretii detasabili. Amestecati branza,crema de branza,ouale,zaharul,smantana,coaja si sucul de lamaie,ghimbirul si macul pana obtineti o compozitie omogena.Turnati amestecul in tava tapetata cu biscuiti care a fost tinuta la rece cat timp s-a preparat umplutura. Nivelati umplutura cu o lingura sau o furculita pentru a obtine striatii decorative si coaceti prajitura la foc potrivit pana cand se intareste si in mijloc. Scoateti prajitura din cuptor,detasati marginele formei si lasati-o la racit. Topiti ciocolata si imbracati marginele prajiturii cu ciocolata,in strat uniform.Inainte de servire, puteti orna prajitura cu fructe de sezon.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii