Se bat albusurile spuma cu zaharul pudra apoi se adauga restul ingredientelor.Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit 15-20 minute.Dupa ce sa racit se taie pe orizontala si se umple cu crema.Pentru crema se freaca untul spuma cu zaharul,apoi se adauga galbenusurile si esenta de rom amestecand ca sa se omogenizeze.Pentru glazura se bat albusurile spuma cu zaharul pe baie de aburi pana se ingroasa si se intinde peste prajitura.Deasupra se rade ciocolata de menaj.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii