Se bat albusurile spuma cu zaharul pudra apoi se adauga restul ingredientelor.Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit 15-20 minute.Dupa ce sa racit se taie pe orizontala si se umple cu crema.Pentru crema se freaca untul spuma cu zaharul,apoi se adauga galbenusurile si esenta de rom amestecand ca sa se omogenizeze.Pentru glazura se bat albusurile spuma cu zaharul pe baie de aburi pana se ingroasa si se intinde peste prajitura.Deasupra se rade ciocolata de menaj.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii