Aluatul: Se amesteca faina, smantana, unsoarea, oul, praful de copt, sare si vanilie si de gace un aluat fraged. Se lasa la temperatura camerei.
Se prepara pasta de branza amestecand branza cu ouale, vanilia, scortisoara, stafidele, zaharul.
Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina. Se imparte aluatul in doua si se intinde in tava prima parte. Se pune pasta de branza si se aranjeaza sa cuprinda toata tava si se aseaza a doua parte de aluat. Se pune in cuptorul incins cu 10 minute inainte. Se lasa la cuptor cca. 30 minute. Din cand in cand se verifica cu scobitoarea si se fac forme usoare cu furculitza pe aluatul de deasupra. Se presara cand e calda zahar pudra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii