Prajitura cu branza

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu branza

Ingrediente

  • 4 oua intregi
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • faina(cat este necesara)
  • 1 kg branza+1/2 pahar gradat de zahar+2 linguri smantana+3 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Intr-un castron se pun ouale cu zaharul si se freaca pana se albesc putin.Se adauga uleiul pe rand.Se adauga praful de copt cu faina.Se framanta aluatul,se imparte apoi in doua.

Se intinde o foaie,se pune in tava si se inteapa din loc in loc cu furcuta,apoi punem branza si peste o alta foaie de aluat care la fel se inteapa.

Se lasa la puptor aproximativ 15-20 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise