prajitura cu branza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat:
  • 2 oua intregi
  • 13 linguri lapte(apa)
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 1 1/2 praf de copt sau 1 lingura de bicarbonat de sodiu
  • faine cat pentru o smantana mai groasa
  • crema de branza:
  • branza(proaspata, 500g)
  • stafide
  • zahar
  • oua(cate vrei)

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru aluat. Apoi se imparte in doua, 2/3 din aluat se pune in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Branza amestecata cu stafide, oua, zahar si mirosuri se toarna in tava si se acopera cu restul de aluat. Se da la cuptor timp de cateva min. Se tine la cuptor pana prinde o nuanta aurie. Se poate servi calda dar si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise