Reteta postata pe: 07 martie 2008
Ingrediente
aluat:, 2 oua intregi, 13 linguri lapte(apa), 10 linguri zahar, 10 linguri ulei, 1 1/2 praf de copt sau 1 lingura de bicarbonat de sodiu, faine cat pentru o smantana mai groasa, , crema de branza:, branza(proaspata, 500g), stafide, zahar, oua(cate vrei)
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se amesteca ingredientele pentru aluat. Apoi se imparte in doua, 2/3 din aluat se pune in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Branza amestecata cu stafide, oua, zahar si mirosuri se toarna in tava si se acopera cu restul de aluat. Se da la cuptor timp de cateva min. Se tine la cuptor pana prinde o nuanta aurie. Se poate servi calda dar si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra " prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Pentru blat se încălzeşte puţin laptele. Se cerne făina într-un castron şi se face o gropiţă
Preparam blatul prima data.Intr-un bol frecam bine margarina, adaugam galbenusurile si amestecam
1 vot
0 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate