autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura cu branza

Autor: mihai1912 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihai1912 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
Aluat: 5 oua, 1 cana ulei, 1 cana lapte, 1 cana zahar, mirodenii(coaja de lamaie, esenta rom, vanilie),1 lingurita amoniu pentru prajituri(dizolvat in cateva picaturi de otet sau zeama de lamaie), , Crema: branza de vaci, 1 cana zahar, 4 oua, mirodenii, 1 varf cutit sare, lingurite gris

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Aluat : Toate se amesteca pana se topeste zaharul, faina se pune la sfarsit(in ploaie) pana se face un aluat ceva mai gros decat clatita, care se poate turna

Crema: se amesteca bine toate ingredientele

Se unge cu ulei tava, se tapeteaza cu faina, se toarna pe ea jumatate din aluat si se intinde ca o foaie, se introduce in cuptorul incins si se lasa 10 min pana se intareste putin, apoi se toarna crema din branza,iar deasupra aluatul ramas
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu nectar de morcovi si branza dulce

Prajitura cu nectar de morcovi si branza dulce

Se dau la blender biscuitii, apoi se framanta cu untul si ciocolata topite. Se intinde aluatul obtinut

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Prajitura cu branza si jeleu de capsuni

Prajitura cu branza si jeleu de capsuni

Blaturile: Luam 3 oua, le separam, mixam galbenusurile cu zaharul, un plic de zahar vanilat, 3 linguri

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluat: 5 oua
  • 1 cana ulei
  • 1 cana lapte
  • 1 cana zahar
  • mirodenii(coaja de lamaie
  • esenta rom
  • vanilie),1 lingurita amoniu pentru prajituri(dizolvat in cateva picaturi de otet sau zeama de lamaie)
  • Crema: branza de vaci
  • 1 cana zahar
  • 4 oua
  • mirodenii
  • 1 varf cutit sare, lingurite gris

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Clafoutis cu cirese Clafoutis cu cirese

Pastram ingredientele la temperatura camerei.   Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar, peste faina se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura rasturnata cu piersici