autor:

Felicia

» » Prajituri

Prajitura cu branza

Autor: Felicia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Felicia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 august 2009

Ingrediente
Pentru foi:1 ou,8 linguri zahar,8 linguri lapte, linguri ulei,1 praf de copt,1 zahar vanilat,coaja de lamaie, cat cuprinde,, Umplutura:branza de vaci,vanilie,zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pentru foi se amesteca toate ingredientele,faina punandu-se la sfarsit ca sa iese un aluat nu prea tare,cat sa se poata intinde.Aluatul se imparte in doua,si se intind doua foi.Branza se amesteca cu zaharul si cu vanilia si se poate pune si un pic de gris ca sa absoarba excesul de zer.Se pune prima foaie in tava tapetata cu faina,se intinde branza si se intinde a doua foaie.Se introduce la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu branza by Monica Anghel

Prajitura cu branza by Monica Anghel

Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca cu mixerul . Se unge o forma si se tapeteaza

19 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu branza de vaci si capsune

Prajitura cu branza de vaci si capsune

Se fierb 2 oua si dupa 8-10 minute se trec sub jet de apa rece si se decojesc; Se amesteca apoi

4 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Mmmmm ce bunaaaaaa!!!

  • IONELA

    IONELA (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Simpla si gustoasa cred, la indemana fiecaruia.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru foi:1 ou,8 linguri zahar,8 linguri lapte, linguri ulei,1 praf de copt,1 zahar vanilat,coaja de lamaie, cat cuprinde,
  • Umplutura:branza de vaci,vanilie,zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de Felicia
Tort de frisca cu banane

Tort de frisca cu banane

Se bate frisca foarte bine cu intaritorul si zaharul vanilat,cand este gata se imparte in doua parti.O

15 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune carnea de pui la fiert cu vegeta,legumele se taie cubulete si se pun la calit.Dupa ce sunt

9 voturi    6 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bilute cu cocos

Bilute cu cocos

Se amesteca bine toate ingredientele apoi se fac bilute in palmi,se dau prin nuca de cocos si se

9 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mmmmm ce bunaaaaaa!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Savarine din aluat dospit