Pt coca: se amesteca ouale cu zaharul si laptele si se lasa sa se topeasca zaharul,intre timp se prepara branza. Apoi se adauga la coca uleiul, bicarbonatul, vanilia, romul si la capat faina. Se amesteca si se obtine o coca mai groasa. Se toarna in tava, unsa cu ulei si tapetata cu faina, trei sferturi din coca, peste care se pune branza preparata si se intinde cu cutitul pe toata portiunea aluatului, iar peste branza se toarna restul de coca.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii