autor:

» » Prajituri

prajitura cu branza de vaci

Autor: ecaterina oana uivaros (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ecaterina oana uivaros (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
2 cani faina, 1cana zahar, 1/2cana lapte, 1/2cana ulei, 3oua intregi, o lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie, un pic de sare, esenta de rom si vanilie. Branza de vaci se prepara in felul urmator: 800 gr.branza de vaci, 3 oua intregi, o lingura faina, vanilie, zahar dupa gust, stafide si coaja de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Pt coca: se amesteca ouale cu zaharul si laptele si se lasa sa se topeasca zaharul,intre timp se prepara branza. Apoi se adauga la coca uleiul, bicarbonatul, vanilia, romul si la capat faina. Se amesteca si se obtine o coca mai groasa. Se toarna in tava, unsa cu ulei si tapetata cu faina, trei sferturi din coca, peste care se pune branza preparata si se intinde cu cutitul pe toata portiunea aluatului, iar peste branza se toarna restul de coca.
Daca ti-a placut reteta noastra "prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci

Prajitura cu branza de vaci

Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune treptat uleiul, iaurtul sau laptele,praful de copt stins cu

4 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie,

2 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 cani faina
  • 1cana zahar
  • 1/2cana lapte
  • 1/2cana ulei
  • 3oua intregi
  • o lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie
  • un pic de sare
  • esenta de rom si vanilie. Branza de vaci se prepara in felul urmator: 800 gr.branza de vaci
  • 3 oua intregi
  • o lingura faina
  • vanilie
  • zahar dupa gust
  • stafide si coaja de lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foi cu crema de vanilie