autor:

Fara foto

» » Prajituri

prajitura cu branza de vaci

Autor: ecaterina oana uivaros (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ecaterina oana uivaros (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
2 cani faina, 1cana zahar, 1/2cana lapte, 1/2cana ulei, 3oua intregi, o lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie, un pic de sare, esenta de rom si vanilie. Branza de vaci se prepara in felul urmator: 800 gr.branza de vaci, 3 oua intregi, o lingura faina, vanilie, zahar dupa gust, stafide si coaja de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Pt coca: se amesteca ouale cu zaharul si laptele si se lasa sa se topeasca zaharul,intre timp se prepara branza. Apoi se adauga la coca uleiul, bicarbonatul, vanilia, romul si la capat faina. Se amesteca si se obtine o coca mai groasa. Se toarna in tava, unsa cu ulei si tapetata cu faina, trei sferturi din coca, peste care se pune branza preparata si se intinde cu cutitul pe toata portiunea aluatului, iar peste branza se toarna restul de coca.
Daca ti-a placut reteta noastra "prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci

Prajitura cu branza de vaci

Blat: Intr-un castron cerui faina impreuna cu amestecul pt. crescut (drojdie cu apa). Topesti margarina

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie,

1 vot    0 comentarii
40 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 cani faina
  • 1cana zahar
  • 1/2cana lapte
  • 1/2cana ulei
  • 3oua intregi
  • o lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie
  • un pic de sare
  • esenta de rom si vanilie. Branza de vaci se prepara in felul urmator: 800 gr.branza de vaci
  • 3 oua intregi
  • o lingura faina
  • vanilie
  • zahar dupa gust
  • stafide si coaja de lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Şarlotă cu mere