autor:

Fara foto

» » Prajituri

PRAJITURA CU BRANZA DE VACI

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
Aluat: 3 galb, 250 gr faina, 100 gr margarina, 80 gr zahar, 1 praf de copt, sare, Umplutura: 500 gr branza de vaci, 3 galb, 120 gr margarina, 100 gr zahar, 2 plicuri zahar vanilat glazura: 6 albusuri, 200 gr zahar., consistenta aluatului este mai moale.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se formeaza un aluat din amestecul de mai sus, se unge tava cu margarina, se pune alutul in tava peste el, se adauga umplutura, se da la cuptor cam 30 min, se scote inainte cu 10 min de a fi gata si se adauga glazura facuta din cele 6 albusuri batute bezea cu zaharul, se lasa pana prinde o crusta aurie. Este delicioasa pofta buna. Se tine la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU BRANZA DE VACI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu branza dulce de vaci

Prajitura cu branza dulce de vaci

M-au luat emotiile cand am vazut iarasi pe masa branza de vaci si m-am pregatit sufleteste pentru

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura de branza de vaci fara aluat

Prajitura de branza de vaci fara aluat

Brinza de vaci se da obligatoriu prin sita inoxidabila (devine pufoasa si nu are zgrunturi) , se

14 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 3 galb
  • 250 gr faina
  • 100 gr margarina
  • 80 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • sare
  • Umplutura: 500 gr branza de vaci
  • 3 galb
  • 120 gr margarina
  • 100 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat glazura: 6 albusuri
  • 200 gr zahar.
  • consistenta aluatului este mai moale.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Choux-uri cu crema de vanilie Choux-uri cu crema de vanilie

Choux-urile le-am preparat dupa reteta de eclere. Punem apa la fiert impreuna cu untul si sarea. Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata

17 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Prajitura