autor:

Fara foto

» » Prajituri

PRAJITURA CU BRANZA DE VACI

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
Aluat: 3 galb, 250 gr faina, 100 gr margarina, 80 gr zahar, 1 praf de copt, sare, Umplutura: 500 gr branza de vaci, 3 galb, 120 gr margarina, 100 gr zahar, 2 plicuri zahar vanilat glazura: 6 albusuri, 200 gr zahar., consistenta aluatului este mai moale.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se formeaza un aluat din amestecul de mai sus, se unge tava cu margarina, se pune alutul in tava peste el, se adauga umplutura, se da la cuptor cam 30 min, se scote inainte cu 10 min de a fi gata si se adauga glazura facuta din cele 6 albusuri batute bezea cu zaharul, se lasa pana prinde o crusta aurie. Este delicioasa pofta buna. Se tine la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU BRANZA DE VACI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie,

2 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Craciun
Prajitura cu fructe si branza de vaci

Prajitura cu fructe si branza de vaci

Curatam si spalam rabarbarul si il taiem in bucatele de 2-3 cm. Il presaram cu 3 linguri de zahar

10 voturi    7 comentarii
1h 39 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 3 galb
  • 250 gr faina
  • 100 gr margarina
  • 80 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • sare
  • Umplutura: 500 gr branza de vaci
  • 3 galb
  • 120 gr margarina
  • 100 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat glazura: 6 albusuri
  • 200 gr zahar.
  • consistenta aluatului este mai moale.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Prajituri

Chec cu lamaie Chec cu lamaie

Mixez 3 oua bine, apoi adaug 220 gr zahar in ploaie si mixez pana se topeste zaharul. Apoi adaug zeama de lamaie, mixez bine (dupa fiecare

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu gem Prajitura cu gem

Puneti untul topit intr-un bol, adaugati zaharul, zaharul vanilat si ouale. Amestecati bine cu un tel sau mixer. Adaugati apoi faina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Muffins pufoase cu mere