autor:

Fara foto

» » Prajituri

PRAJITURA CU BRANZA DE VACI

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
Aluat: 3 galb, 250 gr faina, 100 gr margarina, 80 gr zahar, 1 praf de copt, sare, Umplutura: 500 gr branza de vaci, 3 galb, 120 gr margarina, 100 gr zahar, 2 plicuri zahar vanilat glazura: 6 albusuri, 200 gr zahar., consistenta aluatului este mai moale.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se formeaza un aluat din amestecul de mai sus, se unge tava cu margarina, se pune alutul in tava peste el, se adauga umplutura, se da la cuptor cam 30 min, se scote inainte cu 10 min de a fi gata si se adauga glazura facuta din cele 6 albusuri batute bezea cu zaharul, se lasa pana prinde o crusta aurie. Este delicioasa pofta buna. Se tine la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU BRANZA DE VACI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Preparam pentru inceput aluatul, mixand ouale intregi cu zaharul praf si sarea pina cand isi dubleaza

7 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura de branza de vaci fara aluat

Prajitura de branza de vaci fara aluat

Brinza de vaci se da obligatoriu prin sita inoxidabila (devine pufoasa si nu are zgrunturi) , se

14 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 3 galb
  • 250 gr faina
  • 100 gr margarina
  • 80 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • sare
  • Umplutura: 500 gr branza de vaci
  • 3 galb
  • 120 gr margarina
  • 100 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat glazura: 6 albusuri
  • 200 gr zahar.
  • consistenta aluatului este mai moale.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu gutui Prajitura cu gutui

Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati. Intr-o tigaie antiaderenta, punem gutuile, 2-3 linguri de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Fanta Prajitura Fanta

Mod de preparare pentru blat: Se pun ouale la robot, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o pasta densa. Se amesteca faina

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Profiterol
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania