autor:

» » Prajituri

PRAJITURA CU BRANZA DE VACI

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
Aluat: 3 galb, 250 gr faina, 100 gr margarina, 80 gr zahar, 1 praf de copt, sare, Umplutura: 500 gr branza de vaci, 3 galb, 120 gr margarina, 100 gr zahar, 2 plicuri zahar vanilat glazura: 6 albusuri, 200 gr zahar., consistenta aluatului este mai moale.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se formeaza un aluat din amestecul de mai sus, se unge tava cu margarina, se pune alutul in tava peste el, se adauga umplutura, se da la cuptor cam 30 min, se scote inainte cu 10 min de a fi gata si se adauga glazura facuta din cele 6 albusuri batute bezea cu zaharul, se lasa pana prinde o crusta aurie. Este delicioasa pofta buna. Se tine la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU BRANZA DE VACI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci

Prajitura cu branza de vaci

Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune treptat uleiul, iaurtul sau laptele,praful de copt stins cu

4 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie,

2 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 3 galb
  • 250 gr faina
  • 100 gr margarina
  • 80 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • sare
  • Umplutura: 500 gr branza de vaci
  • 3 galb
  • 120 gr margarina
  • 100 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat glazura: 6 albusuri
  • 200 gr zahar.
  • consistenta aluatului este mai moale.

Raporteaza reteta

Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite banatene