Se formeaza un aluat din amestecul de mai sus, se unge tava cu margarina, se pune alutul in tava peste el, se adauga umplutura, se da la cuptor cam 30 min, se scote inainte cu 10 min de a fi gata si se adauga glazura facuta din cele 6 albusuri batute bezea cu zaharul, se lasa pana prinde o crusta aurie. Este delicioasa pofta buna. Se tine la rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii