Ingrediente
Pentru aluat:, 4 oua, , 9 linguri ulei, , 9 linguri zahar, , 340 g faina, , 250 ml iaurt sau un pahar de lapte in care ai pus 3 linguri smantana, , 1 plc praf de copt, , vanilie si zeama de lamaie., , Pentru umplutura :, 600-700 g branza de vaci dulce,, 6 linguri zahar,, 2 linguri de gris,, 2-3 oua,, 100 g stafide,, arome la gust.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
4 voturi
Mod de preparare
Branza de vaci o farami bine cu o furculita, apoi pui cealalte ingredinte pentru umplutura si se amesteca.
Peste aluatul din tava pui umplutura cu lingura in gramjoare una linga alta cu distanta egala intre ele.
Se coace la foc potrivit pana se rumeneste putin la suprafata.Dupa ce s-a racit se taie astfel incat in mijlocul fiecarei bucati sa fie cate o gramajoara de branza.