PRAJITURA CU BRANZA DE VACI SI CACAO

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt aluat:1 pachet margarina
  • 250 g zahar
  • 1 ou
  • 1 pliculet praf de copt
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • 3 linguri cacao.PT Umplutura:500 g branzade vaci
  • 2 oua
  • zahar vanilat
  • 200 g zahar

Mod de preparare

Se amesteca toate ingedientele pt aluat, mai putin cacaua .Se face un aluat mai molcut si se imparte in 3. Intr-o parte se pun cele 3 linguri de cacao iar restul de aluat se da la frigider circa 30 minute. In acest timp tapetam tava de la aragaz cu margarina si faina. Luam aluatul si il dam prin razatoare in tava pana ce facem un strat uniform si terminam aluatul. Batem bine ouale, adaugam zaharul, branza de vaci si zaharul vanilat si turnam compozitia in tava peste aluatul razuit. Dupa ce am uniformizat umplutura de branza luam aluatul in care am pus cacaua si o razuim uniform deasupra. O dam la cuptor pentru circa 30-40 minute la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise