Se amesteca toate ingedientele pt aluat, mai putin cacaua .Se face un aluat mai molcut si se imparte in 3. Intr-o parte se pun cele 3 linguri de cacao iar restul de aluat se da la frigider circa 30 minute. In acest timp tapetam tava de la aragaz cu margarina si faina. Luam aluatul si il dam prin razatoare in tava pana ce facem un strat uniform si terminam aluatul. Batem bine ouale, adaugam zaharul, branza de vaci si zaharul vanilat si turnam compozitia in tava peste aluatul razuit. Dupa ce am uniformizat umplutura de branza luam aluatul in care am pus cacaua si o razuim uniform deasupra. O dam la cuptor pentru circa 30-40 minute la foc potrivit.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii