autor:

Fara foto

» » Prajituri

PRAJITURA CU BRANZA DE VACI SI CACAO

Autor: roxana007 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana007 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
Pt aluat:1 pachet margarina,250 g zahar,1 ou,1 pliculet praf de copt,sare, faina cat cuprinde,3 linguri cacao.PT Umplutura:500 g branzade vaci,2 oua,zahar vanilat,200 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingedientele pt aluat, mai putin cacaua .Se face un aluat mai molcut si se imparte in 3. Intr-o parte se pun cele 3 linguri de cacao iar restul de aluat se da la frigider circa 30 minute. In acest timp tapetam tava de la aragaz cu margarina si faina. Luam aluatul si il dam prin razatoare in tava pana ce facem un strat uniform si terminam aluatul. Batem bine ouale, adaugam zaharul, branza de vaci si zaharul vanilat si turnam compozitia in tava peste aluatul razuit. Dupa ce am uniformizat umplutura de branza luam aluatul in care am pus cacaua si o razuim uniform deasupra. O dam la cuptor pentru circa 30-40 minute la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU BRANZA DE VACI SI CACAO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Desteapta

Prajitura Desteapta

Pasul 1: Pregatim o tava pentru cuptor cu dimensiunile de 30x25 cm, in care aranjam hartie de

2 voturi    0 comentarii
35 min
Prajituri
Tarta cu fructe

Tarta cu fructe

Foaia : Se amesteca zaharul cu untul apoi se pune faina, se framanta pana se incorporeaza, iar

6 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pt aluat:1 pachet margarina,250 g zahar,1 ou,1 pliculet praf de copt,sare
  • faina cat cuprinde,3 linguri cacao.PT Umplutura:500 g branzade vaci,2 oua,zahar vanilat,200 g zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Tort cu mouse de ciocolata alba si mure