autor:

» » Prajituri

PRAJITURA CU BRANZA DE VACI SI CACAO

Autor: roxana007 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana007 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
Pt aluat:1 pachet margarina,250 g zahar,1 ou,1 pliculet praf de copt,sare, faina cat cuprinde,3 linguri cacao.PT Umplutura:500 g branzade vaci,2 oua,zahar vanilat,200 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingedientele pt aluat, mai putin cacaua .Se face un aluat mai molcut si se imparte in 3. Intr-o parte se pun cele 3 linguri de cacao iar restul de aluat se da la frigider circa 30 minute. In acest timp tapetam tava de la aragaz cu margarina si faina. Luam aluatul si il dam prin razatoare in tava pana ce facem un strat uniform si terminam aluatul. Batem bine ouale, adaugam zaharul, branza de vaci si zaharul vanilat si turnam compozitia in tava peste aluatul razuit. Dupa ce am uniformizat umplutura de branza luam aluatul in care am pus cacaua si o razuim uniform deasupra. O dam la cuptor pentru circa 30-40 minute la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU BRANZA DE VACI SI CACAO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pt aluat:1 pachet margarina,250 g zahar,1 ou,1 pliculet praf de copt,sare
  • faina cat cuprinde,3 linguri cacao.PT Umplutura:500 g branzade vaci,2 oua,zahar vanilat,200 g zahar

Raporteaza reteta

Retete

din Prajituri

Pandispan cu zmeura si mure Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura pufoasa cu piersici