Se amesteca toate ingedientele pt aluat, mai putin cacaua .Se face un aluat mai molcut si se imparte in 3. Intr-o parte se pun cele 3 linguri de cacao iar restul de aluat se da la frigider circa 30 minute. In acest timp tapetam tava de la aragaz cu margarina si faina. Luam aluatul si il dam prin razatoare in tava pana ce facem un strat uniform si terminam aluatul. Batem bine ouale, adaugam zaharul, branza de vaci si zaharul vanilat si turnam compozitia in tava peste aluatul razuit. Dupa ce am uniformizat umplutura de branza luam aluatul in care am pus cacaua si o razuim uniform deasupra. O dam la cuptor pentru circa 30-40 minute la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii