Scurge branza de eventualul zer si trece-o printr-o sita fina, adauga smantana si amesteca pana devine ca o pasta omogena. Freaca margarina spuma, adauga crema de branza si smantana. Separa ouale si incorporeaza galbenusurile unul cate unul in crema de mai sus. Adauga zaharina maruntita intr-un mojar si coaja de lamaie dupa gust. Bate spuma albusurile cu un praf de sare si incorporeaza-le in compozitia de branza. Unge cu ulei o forma de copt si toarna aluatul de prajitura cu branza, se poate tapeta in prealabil cu hartie pentru copt. Da la cuptorul incins 30-40 min sau pana cand o incerci cu scobitoarea si batul iese curat. Se taie dupa ce s-a racorit. Pofta Buna!!!!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii