Intr-un castron se pun toate ingredientele pentru blat si se framanta bine.Se infasoara in folie si se da la rece 30 min.
Ptr crema se separa ouale.Galbenusurile se amesteca cu branza,iaurtul,praful de budinca si coaja de lamaie.Albusurile se bat spuma cu zahar si se adauga la crema.
Cuptorul sse incinge la 180 grade.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Se intinde o foaie din 2/3 din cantitatea de aluatsi se pune in tava.Se repartizeazadeasupra crema.Restul de aluat se rupe uniform si se repartizeaza peste crema.Se coace cca 40 min.Se bate galbenusul cu frisca lichida si se unge prajitura.Se mai coace cca. 15 min.Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca dupa care se taie in bucati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii