Reteta postata pe: 04 ianuarie 2017
Ingrediente
2 pachete foi de patiserie, 2 galetuse branza dulce de vaci, 7-8 oua, 200 g zahar, 3-4 linguri gris, 3-4 linguri de zahar pudra cu aroma de vanilie, 3-4 pliculete zahar vanilat, esenta de vanilie, mure, creion pt decorat cu glazura rosie
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie, le intepam cu furculita. Branza de vaci o amestecam cu ouale, zaharul, zaharul pudra, zaharul vanilat, esenta, grisul. Compozitia rezultata o repartizam peste foile de patiserie, nivelam frumos, apoi adaugam murele, spalate si scurse bine. Dam la cuptorul preincalzit in prealabil, circa 40 minute, la foc mic-mediu. Scoatem tava si lasam la racit. Cand s-a racit, portionam dupa plac si facem mici punctulete cu creionul pentru decorat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce de vaci si mure" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de Craciun
Intr-un castron cernem faina cu cacaua, zaharul pudra, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si un
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
Pentru Revelion, am pregatit piftie de porc.
Urechea de porc se parleste si se spala bine. Se
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate