Autor:
Zotu (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 03 august 2008
Ingrediente
6 oua, 1 cana de zahar, mirodenii, un paharel de tuica cu ulei, 500 g branza dulce de vaci, un praf de sare, un praf de copt, 2 cani cu faina ( cat sa se faca un aluat de padispan)
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
4 albusuri se bate spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, mirodeniile, sarea si praful de copt, uleiul, faina. Separat se pregateste branza de vaci cu 2 oua,200 g zahar si esente si o lingura de faina. Intr-o tava se pune hartie de copt si se toarna jumatate din aluat, urmeaza branza si cealalta jumatate din compozitie. Se da cuptor incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU BRANZA DULCE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie,
2 voturi
0 comentarii
40 min
M-au luat emotiile cand am vazut iarasi pe masa branza de vaci si m-am pregatit sufleteste pentru
0 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
cecilia (Bucatar) , 08 august 2009
Suna tare bine!!!Dar in blat se pune o cana de zahar si in branza inca 200 gr zahar? sau ajung 50 gr in blat si restul de 200 merg in branza? eu cu siguranta am sa o fac azi dar la zahar merg pe a 2 a varianta ( oricum nu ne place fff dulce). Multumesc!!!