Mai intai scoatem capsunile din congelator si le lasam la dezghetat.
Blatul:
Albusurile le mixam cu un praf de sare pana se intaresc.
Adaugam zaharul, mixam pana devin spuma, apoi incorporam esenta de vanilie, praful de copt si faina, dar cu o paleta de silicon.
Tapetam cu hartie de copt o tava de 24/37 cm, turnam compozitia si o nivelam.
Introducem blatul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 10-12 minute.
Cand este gata, il scoatem si il lasam sa se raceasca.
Crema:
Frisca lichida o amestecam cu smantana, le mixam pana devin spuma.
Intr-un bol amestecam branza de vaci cu zaharul pudra si esenta de vanilie.
Incorporam miam miam, apoi frisca si le amestecam usor cu o paleta de silicon sa obtinem o crema aerata.
Capsunile le taiem bucatele si le adaugam in crema.
Peste blatul rece punem cam jumatate din crema si o nivelam.
Piscoturile le trecem prin compot de visine, le asezam unul langa altul peste crema, apoi le acoperim cu restul de crema.
Ciocolata o taiem bucatele si o presaram deasupra, apoi dam prajitura la rece pentru 2-3 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii