PRAJITURA CU BRANZA PROASPATA DE VACI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat :
  • 100 g faina
  • 3 linguri de zahar pudra
  • 70 g unt
  • un galbenus de ou
  • Pentru crema :
  • 250 g branza proaspata de vaci
  • 3 galbenusuri de ou
  • stafide si zahar dupa gust
  • Pentru bezea:
  • 3 albusuri
  • 2 linguri de zahar pudra
  • miez de nuca macinat

Mod de preparare

Aluatul se prepara din faina,zahar,unt,galbenusul de ou,se framanta bine si se pune la copt intr-o tava,dar se coace numai pe jumatate.

Se scoate tava din cuptor ,se aseaza deasupra crema,peste crema se toarna bezeaua,iar peste bezea se presara nuca macinata si se reintroduce la cuptor.

Prajitura se taie rece... Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor