autor:

anca

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si capsuni

Autor: anca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Ingrediente
100g biscuiti simpli, 200g branza de vaci, 5 linguri zahar, 1 plic vanilie, 10 capsuni, 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuitii cu facaletul
Se pun intr o tava rotunda si se intind uniform cu lingura
Tava sa o ungi cu un pic de unt
Separat se amesteca branza cu zaharul si cu ouale
Se taie capsunile in doua si se aranjeaza peste biscuit
Se rastoarna deasupra lor amestecul de branza ,oua si zahar
Se presara zaharul vanilie
Se da la cuptor ,foc mediu(th 6 sau 180 °)
Se lasa 50 min
Cand e gata avem doua posibilitati:ori lasam prajitura sa se raceasca si dupa aia o taiem,ori o rasturnam pe o farfurie atunci cand e calda
Se mananca rece ,simpla sau cu frisca
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura  cu capsuni si branza proaspata

Prajitura cu capsuni si branza proaspata

Preparati macinati biscuitii si amestecati cu untul moale. Puneti film alimentar intr-o tava.

7 voturi    5 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura cu branza, frisca si capsuni

Prajitura cu branza, frisca si capsuni

Mai intai scoatem capsunile din congelator si le lasam la dezghetat. Blatul: Albusurile le mixam

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gabi Ghila , 07 iunie 2013

    Am inlocuit capsunii see you fragute si e delicioasa!

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    foarte bun

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Super !

    • emadina

      emadina (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      retetele frantuzesti sunt intotdeauna excelente. si asta e chiar una f.buna

    • anca

      anca (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Sa stii Ana Catalina ca si tu ai niste retete extra!

    • anca

      anca (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      multumesc pt apreciere,dar sa stii ca si tu a

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata foarte bine,ultimele poze sunt superbe...felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 100g biscuiti simpli
  • 200g branza de vaci
  • 5 linguri zahar
  • 1 plic vanilie
  • 10 capsuni
  • 3 oua

Raporteaza reteta

Retete
de anca
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati

10 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Cafea surprinzatoare!

Cafea surprinzatoare!

Fierbeti apa ,cand a clocotit adaugati piperul si sarea. Trageti de pe foc si adaugati cafeaua

20 voturi    9 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri

Catalina (Chef de cuisine)

foarte bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigei insiropati