Ingrediente
100g biscuiti simpli, 200g branza de vaci, 5 linguri zahar, 1 plic vanilie, 10 capsuni, 3 oua
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
19 voturi
Mod de preparare
Se pun intr o tava rotunda si se intind uniform cu lingura
Tava sa o ungi cu un pic de unt
Separat se amesteca branza cu zaharul si cu ouale
Se taie capsunile in doua si se aranjeaza peste biscuit
Se rastoarna deasupra lor amestecul de branza ,oua si zahar
Se presara zaharul vanilie
Se da la cuptor ,foc mediu(th 6 sau 180 °)
Se lasa 50 min
Cand e gata avem doua posibilitati:ori lasam prajitura sa se raceasca si dupa aia o taiem,ori o rasturnam pe o farfurie atunci cand e calda
Se mananca rece ,simpla sau cu frisca
Pofta buna!
emadina (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
retetele frantuzesti sunt intotdeauna excelente. si asta e chiar una f.buna
anca (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010
Sa stii Ana Catalina ca si tu ai niste retete extra!
anca (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010
multumesc pt apreciere,dar sa stii ca si tu a
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010
Arata foarte bine,ultimele poze sunt superbe...felicitari!