1. Se amesteca faina, margarina,oul, zaharul si praful de sare pana capata consistenta unui aluat. Se lasa la rece 30 minute.
2. Intre timp se freaca branza cu untul si smantana, se adauga galbenusurile,zaharul si faina. (Eu folosesc la prajituri numai zahar pudra ca sa se topeasca mai usor) Se adauga fructele ,taiate in 2 daca e cazul si scurse de zeama. La sfarsit se adauga galbenusurile battue spuma.
3. Se intinde o foaie de aluat, se aseaza intr/o forma unsa cu margarina sau in care punem foaie de copt. Peste aluat se intinde umplutura de branza cu fructe si se presara aluatul sfaramicios care se obtine prin amestecarea prin simpla amestecare a ingredientelor. Va rezulta o compozitie neomogena dar asa trebuie sa fie. Peste umplutura rupem pur si simplu frimituri din aluatul sfaramicios.
O lasam la cumptor cca 40 minute. Se taie in forma dupa ce se raceste complet si se presara zahar pudra, dupa gust.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii