Se topeste untul cu zaharul brun si se adauga biscuitii faramitati. Se amesteca bine, apoi se pun pe fundul formei de prajituri si se da la frigider.
Crema de branza se bate cu zaharul pudra, coaja si sucul de lamaie.
Din smantana se bate o frisca tare care apoi se amesteca cu compozitia de branza.
Se aseaza compozitia peste baza de biscuiti si se da la frigider pentru cateva ore sa se intareasca.
*Fiind o prajitura fara coacere e posibil ca crema sa nu se intareasca perfect, dar acest lucru se \"iarta\" dupa ce o veti gusta...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii