Stafidele se pun la inmuiat in apa cu putin rom. Intr-o tava se pune hartie de copt apoi merele taiate felii. Se amesteca branza cu zaharul, ouale, laptele, vanilia, grisul si stafidele. Se toarna compozitia peste mere si se da in cumptorul preincalzit la 180°C pentru circa 40 minute. Se lasa la racit apoi se taie si se pudreaza cu zahar vanilat.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii