Faina se framanta cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se lasa aluatul la rece 60 min. Branza de vaci se amesteca cu praful de budinca, 3 oua, 150 g zahar si coaja de lamaie. 2/3 din aluat se intinde intr-o forma de tort unsa cu grasime, se imbraca marginea apoi se pune branza. Se acopera cu restul de aluat si se coace 45 min. Smantana se fierbe cu 50 g unt, feliile de migdale, se toarna peste prajitura si se mai continua coacerea 15 min.
Se serveste rece taiate felii ca tortul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii