Se unge o forma de copt rotunda cu unt si se presara zahar pudra in forma.Se toaca marunt biscuitii cu unt si se adauga si cele 80 gr de unt moale la temperatura camerei.Aceasta compozitie de biscuiti amestecata cu unt se intinde bine in forma si pe partile laterale ale formei in care coacem prajitura.Se amesteca branzica de casa cu ouale,cu untul topit,cu cele 300 gr de zahar si zaharul vanilat.Treptat se adauga cele doua tipuri de smantana si se amesteca pana se ingroasa.Se adauga si sucul de la lime si coaja.Toata aceasta compozitie obtinuta se rastoarna in tava cu biscuiti si se coace la 90 de grade in cuptor timp de 120 de minute.Tortul de baza obtinut se lasa sa se raceasca si apoi se pune la frigider.Se orneaza cu mure prospete.Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii