Punem faina intr-un bol si o amestecam impreuna cu drojdia si laptele caldut. Adaugam 50 g zahar, untul topit, un praf de sare si framantam un aluat. Il lasam sa creasca 30 de minute. Intindem o foaie pe care o asezam intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Presaram deasupra biscuiti maruntiti.
Amestecam branza de vaci impreuna cu smantana, zaharul, putina sare, faina si ouale. Taiem prunele in 4, le scoatem samburii si le adaugam in compozitia de branza. O turnam peste aluat.
Nivelam compozitia si dam tava la cuptor pentru 50 de minute.
Dupa ce o scoatem din cuptor o lasam sa se raceasca, o taiem cubulete si o pudram cu scortisoara.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii