Punem faina intr-un bol si o amestecam impreuna cu drojdia si laptele caldut. Adaugam 50 g zahar, untul topit, un praf de sare si framantam un aluat. Il lasam sa creasca 30 de minute. Intindem o foaie pe care o asezam intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Presaram deasupra biscuiti maruntiti.
Amestecam branza de vaci impreuna cu smantana, zaharul, putina sare, faina si ouale. Taiem prunele in 4, le scoatem samburii si le adaugam in compozitia de branza. O turnam peste aluat.
Nivelam compozitia si dam tava la cuptor pentru 50 de minute.
Dupa ce o scoatem din cuptor o lasam sa se raceasca, o taiem cubulete si o pudram cu scortisoara.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii