Se incalzeste cuptorul la 180°C. Într-un robot de
bucatarie, se amesteca turtitele de ghimbir si uleiul
pâna se macina fin. Se preseaza amestecul pe
fundul unei tavi rotunde, cu partea laterala
detasabila. Se coace 10 minute sau pâna se asaza si
devine crocant. Se Iasa cuptorul aprins.
in acelasi robot de bucatarie se amesteca brânza
crema, smântâna, piureul de dovleac, zaharul brun,
ouale intregi, albusurile, vanilia, scortisoara,
ghimbirul, cardamomul, enibaharul si sarea; se
prelucreaza pâna când se omogenizeaza.
Aluatul obtinut se toarna in tava pregatita. Peste
aluat se presara nucile. Se coace 1 ora.
Se Închide focul la cuptor, se Iasa usa cuptorului
pUtin deschisa si se Iasa prajitura 45 de minute În
cuptorul stins. Se raceste la temperatura camerei,
apoi se acopera si se pune la frigider peste noapte.
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii