Sfarâmi biscuitii cu o sticla pe care o rulezi peste ei. Topesti untul
si il amesteci caldut cu biscuitii zdrobiti. Pe fundul unei forme dc
tarta cu diametrul de 28 cm asezi hârtie de copt. Pui apoi masa de
biscuiti si o nivelezi, presând-o un pic. Cumperi glazura din comert
si o pregatesti conform instrutiunilor. Apoi o amesteci cu brânza
proaspata, iaurt, zeama de lamâie si zahar. Tai piersicile jumatati
si le decojesti. Jumatate din cantitatca de zmeura o faci piure, pe
care îl vei incorpora în crema de brânza. O treimc din crema o pui
în forma de tarta. Jumatatile de piersica le distribui peste crcma
si le acoperi cu restul amestecului. Dai tarta circa 3 ore la frigidcr
sa se raceasca. Înainte de a o aduce la masa o dccorezi cu zmeura
ramasa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii