Ingrediente
150 g biscuiti integrali (sau digestivi), 125 g unt, 1 pliculet cu glazura, transparenta, 600 g brânza proaspata de vaci, 300 g iaurt, 3 linguri, de zeama de lamâie, 75 g zahar, 500 g piersici, 200 g zmeura
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
0 voturi
Mod de preparare
si il amesteci caldut cu biscuitii zdrobiti. Pe fundul unei forme dc
tarta cu diametrul de 28 cm asezi hârtie de copt. Pui apoi masa de
biscuiti si o nivelezi, presând-o un pic. Cumperi glazura din comert
si o pregatesti conform instrutiunilor. Apoi o amesteci cu brânza
proaspata, iaurt, zeama de lamâie si zahar. Tai piersicile jumatati
si le decojesti. Jumatate din cantitatca de zmeura o faci piure, pe
care îl vei incorpora în crema de brânza. O treimc din crema o pui
în forma de tarta. Jumatatile de piersica le distribui peste crcma
si le acoperi cu restul amestecului. Dai tarta circa 3 ore la frigidcr
sa se raceasca. Înainte de a o aduce la masa o dccorezi cu zmeura
ramasa.