Faci un aluat potrivit de moalesi il imparti in 2 foi.Asezi o foaie intr-o tava unsa inainte cu ulei si tapetata cu faina torni compozitia de brinza(brinza amestecata cu zaharul,ouale,stafide),dupa aceea asezi si cea de a doua foaie.Intepi foaia din loc in loc cu furculita pentru ca ea sa creasca uniform si o dam la cuptor 30 min.Dupa ce o scoatem din cuptor o taiem patratele si o presaram cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii