Prajitura cu budinci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 9 oua
  • 200 gr zahar + 400 gr zahar pudra
  • 4 budinci(3 fructe+1 vanilie)
  • 200 gr lapte
  • un pachet unt

Mod de preparare

Blatul- Se bat 6 albusuri spuma cu 200 gr zahar, apoi se adauga galbenusurile frecate.Se adauga cele 4 budinci, iar aluatul rezultat se coace la foc mic in tava unsa si tapetata cu faina.

Crema-SE pun la fiert 200gr lapte cu 3 galbenusuri si 2 linguri faina.Cind s-a racit crema se amesteca cu untul frecat spuma cu 200 gr zahar pudra. Blatul se taie in 2 si se pune crema, iar deasupra spuma formata din albusul ramas de la cele 3 galbenusuri+200gr zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise