autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu budinci

Autor: simona drumea (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona drumea (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 decembrie 2008

Ingrediente
9 oua,200 gr zahar + 400 gr zahar pudra,4 budinci(3 fructe+1 vanilie), 200 gr lapte, pachet unt

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Blatul- Se bat 6 albusuri spuma cu 200 gr zahar, apoi se adauga galbenusurile frecate.Se adauga cele 4 budinci, iar aluatul rezultat se coace la foc mic in tava unsa si tapetata cu faina.
Crema-SE pun la fiert 200gr lapte cu 3 galbenusuri si 2 linguri faina.Cind s-a racit crema se amesteca cu untul frecat spuma cu 200 gr zahar pudra. Blatul se taie in 2 si se pune crema, iar deasupra spuma formata din albusul ramas de la cele 3 galbenusuri+200gr zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu budinci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
ECLER

ECLER

Se fierbe laptele cu uleiul,sarea si zaharul.Se adauga faina si se amesteca pana se desprinde de

13 voturi    12 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Gogoşi foarte fragede

Gogoşi foarte fragede

Se cerne făina. Se freacă drojdia cu zahărul, se pune puţin lapte călduţ şi făină şi se

235 voturi    42 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 9 oua,200 gr zahar + 400 gr zahar pudra,4 budinci(3 fructe+1 vanilie)
  • 200 gr lapte, pachet unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Strudel cu urda si stafide