autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu budinci

Autor: simona drumea (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona drumea (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 decembrie 2008

Ingrediente
9 oua,200 gr zahar + 400 gr zahar pudra,4 budinci(3 fructe+1 vanilie), 200 gr lapte, pachet unt

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Blatul- Se bat 6 albusuri spuma cu 200 gr zahar, apoi se adauga galbenusurile frecate.Se adauga cele 4 budinci, iar aluatul rezultat se coace la foc mic in tava unsa si tapetata cu faina.
Crema-SE pun la fiert 200gr lapte cu 3 galbenusuri si 2 linguri faina.Cind s-a racit crema se amesteca cu untul frecat spuma cu 200 gr zahar pudra. Blatul se taie in 2 si se pune crema, iar deasupra spuma formata din albusul ramas de la cele 3 galbenusuri+200gr zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu budinci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu chefir, mac si scortisoara

Biscuiti cu chefir, mac si scortisoara

1. Margarina se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. 2. Ouale se bat spuma. 3. Se amesteca margarina

12 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
kek floricel

kek floricel

Se freaca galbenusele cu zaharul si portocala, se toarna uleiul, faina si albusele spuma. Se coace

2 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 9 oua,200 gr zahar + 400 gr zahar pudra,4 budinci(3 fructe+1 vanilie)
  • 200 gr lapte, pachet unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort de biscuiti