autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura cu cacao

Autor: Laura Dinca (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Dinca (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
6 oua, 200 ml ulei, 300 gr. zahar, 350 gr. faina, 2 linguri cacao, un praf de copt, zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare



Se bat albusurile spuma cu 150 gr. zahar.



Galbenusurile se omogenizeaza cu uleiul si 150 gr.



Se amesteca cele doua compozitii si se adauga faina, pudra de cacao, praful de copt.



Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se toarna compozitia. Dupa gust se poate adauga stafide, nuca, alune.



Se coace in cuptor la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu nuca si crema de cacao

Prajitura cu nuca si crema de cacao

Etapa 1: Albusurile impreuna cu zaharul se bat spuma. Se adauga nuca macinata. Aluatul obtinut se

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu foi cu cacao si branza dulce

Prajitura cu foi cu cacao si branza dulce

Aluatul: Intr-un bol punem ouale, le mixam spuma cu zaharul, pana isi dubleaza volumul. Adaugam

6 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 ml ulei
  • 300 gr. zahar
  • 350 gr. faina
  • 2 linguri cacao
  • un praf de copt
  • zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Negresa clasica