autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura cu cacao

Autor: Laura Dinca (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Dinca (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
6 oua, 200 ml ulei, 300 gr. zahar, 350 gr. faina, 2 linguri cacao, un praf de copt, zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare



Se bat albusurile spuma cu 150 gr. zahar.



Galbenusurile se omogenizeaza cu uleiul si 150 gr.



Se amesteca cele doua compozitii si se adauga faina, pudra de cacao, praful de copt.



Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se toarna compozitia. Dupa gust se poate adauga stafide, nuca, alune.



Se coace in cuptor la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu alune, nuci si cacao

Prajitura cu alune, nuci si cacao

Am mixat bine toate ingredientele pt blat (a iesit un aluat pufos si curgator), pe care l-am asezat

5 voturi    6 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu branza dulce, stafide si cacao

Prajitura cu branza dulce, stafide si cacao

Blat: Intr-un bol, destul de incapator, ouale se freaca cu zaharul. Se adauga apoi cele 10 linguri

8 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 ml ulei
  • 300 gr. zahar
  • 350 gr. faina
  • 2 linguri cacao
  • un praf de copt
  • zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Clafoutis cu cirese Clafoutis cu cirese

Pastram ingredientele la temperatura camerei.   Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar, peste faina se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu nuca, crema de ness si mascarpone