Am cernut faina, praful de copt, scortisoara si cacao intr-un bol;
Am adaugat zaharul, zaharul vanilat, apoi uleiul si apa;
Am amestecat totul cu lingura de lemn pana cand s-a omogenizta compozitia;
Am turnat si am nivelat aluatul intr-o tava 20x30cm;
Am resarat deasupra afinele, le-am apasat cu lingura sa se afunde putin in aluat;
Am bagat prajitura in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute (10 min pe foc mare dar nu la maxim, 20 min la foc mic)
Dupa 30 de min am incercat cu scobitoarea si prajitura era coapta.
Am pudrat-o cu zahar praf dupa ce s-a racit de tot.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii